Opfrisavonturen

Wilt u uw school- of vakantiefrans opfrissen? Bent u een Frankrijkliefhebber en heeft u zin om Frans te spreken? Wilt u zich voorbereiden op een zakelijk bezoek aan Frankrijk? Dat kan met een opfrisavontuur:

De Franse Wandeling
Houdt u van frisse buitenlucht? Van wandelen, van Amsterdam en van de Franse taal? Leert u beter als u in beweging bent? Dan stel ik conversatieles tijdens een mooie wandeling voor. Van tevoren bespreken we per telefoon het Franse aspect van de wandeling. Misschien wilt u wel over een bepaald onderwerp of binnen een bepaald vakgebied converseren. We maken een wandeling van een uur en strijken dan ergens neer voor nabespreking en een kop koffie. Na afloop ontvangt u per mail een verslag van de les, zodat u thuis nog eens kunt nalezen wat u tijdens de wandeling heeft geleerd.
Tarief: € 60,- voor 1,5 uur, inclusief verslag van de les.
Maximaal 2 deelnemers.

Une histoire d’art
Gaat u mee kunst kijken ‘in het Frans’? We bezoeken een museum of een speciale tentoonstelling en praten over wat we zien. Na afloop ontvangt u per mail een verslag van de les, zodat u thuis nog eens kunt nalezen wat u tijdens het museumbezoek heeft geleerd.
Tarief: € 60,- voor 1,5 uur, inclusief verslag van de les, exclusief museumtoegang.
Maximaal 2 deelnemers.